NIEUWS

Antonio Berisha komt over van KSK Kallo

jun 18, 2024 | Nieuws

Antonio Berisha komt over van KSK Kallo πŸ’›πŸ’™
Laatste in het rijtje van zeven nieuwkomers voor volgend seizoen is Antonio Berisha. Antonio speelde in de jeugd van VW Hamme en Berchem Sport en we kwamen hem nadien tegen bij Verbroedering Zwijndrecht en afgelopen seizoen bij Kallo. Als stevige centrale verdediger is hij zeker een aanwinst voor onze defensie πŸ’ͺπŸ’ͺ
β€œEerst en vooral vind ik Sporting Burcht een leuk ploegje waar ik meermaals tegen heb gespeeld. Met Kallo in de voorbereiding verloren we nipt. Jullie kwamen eerst achter te staan maar hadden toch de juiste mentaliteit om terug te komen, dat sprak me aan! Verder wil ik mezelf graag ontwikkelen als voetballer, dus ik denk dat Burcht zeker de juiste stap vooruit is” πŸ”₯πŸ”₯
Succes Antonio en welkom! πŸ’›πŸ’™