NIEUWS

Sander Beeckmans komt over van KFC Schoten

jun 12, 2024 | Nieuws

Sander Beeckmans komt over van Schoten πŸ’›πŸ’™
Met het vertrek van Roman Beliaev (veel succes bij Ranst Roman πŸ€—) moesten we op zoek naar een nieuwe spelbepalende speler op de 8. Roman vervang je niet zomaar, hij was de voorbije jaren belangrijk voor ons op verschillende vlakken. Maar toen stelde Thierry Backx ons de komst van Sndr Bckmns voor en waren we meteen overtuigd. Thierry: β€œSander is stevig in duel, technisch sterk en een speler in functie van het team !” πŸ’ͺ🀩
Sander doorliep de jeugd van RAFC tot en met de beloften en speelde nadien voor SK Wilrijk en KFC Schoten. Hij is inzetbaar in de centrale as, zowel op de 6, de 8 als de 10 afhankelijk van het wedstrijdverloop. Dat hij kwaliteiten heeft konden we met eigen ogen vaststellen tijdens onze wedstrijden tegen Schoten het seizoen dat we kampioen speelden in vierde πŸ”₯πŸ”₯
Waarom koos je voor ons Sander? β€œBurcht is een familiale club met de juiste ambitie, ikzelf ben dan weer een clubspeler met ambitie. Ideale combo!”
Dat hadden we niet beter kunnen zeggen, welkom en veel succes Sander πŸ’›πŸ’™