NIEUWS

Provinciaal topschutter tekent voor Sporting Burcht

jun 11, 2024 | Nieuws

Provinciaal topschutter tekent voor Sporting Burcht 💛💙
Sla er de statistieken maar op na, met 28 doelpunten deed geen enkele spits in derde, tweede of eerste provinciale Antwerpen afgelopen seizoen beter dan Tim Leemans ! Een verrassing dat deze topper voor Sporting Burcht kiest terwijl er heel wat andere ploegen in de rij stonden om de topschutter binnen te halen? Helemaal niet, want Tim koos bewust voor een warme, gezellige ploeg waar hij bovendien een aantal van zijn vrienden terug vindt 🤩💪
Tim startte zijn carrière bij KSK Hoboken en speelde daarna voor KSK Wilrijk, RVC Hoboken, Rapid Leest, Kontich FC, Oxford Hemiksem, Schelle Sport en KFC Lint. Hij is een diepe spits met een neus voor doelpunten maar kan ook op de flank uit de voeten. Een absolute aanwinst dus voor ons team en samen met Curt een garantie op doelpunten en spektakel komend seizoen 🔥🔥
“De reden waarom ik voor Burcht heb gekozen: nog eens samen spelen met een paar spelers waar ik al eens mee samen heb gespeeld en ook tegen heb gespeeld en toch een goed contact mee had. Dus ja, we gaan er een leuk seizoen van proberen te maken” 💪🎉
Welkom Tim in de Sporting Burcht familie, je zal er warm ontvangen worden, voor, tijdens én na de wedstrijd 💛💙