NIEUWS

Look who’s back : Curt Vercauteren

jun 10, 2024 | Nieuws

Look who’s back: Curt Vercauteren! 💛💙
Afgelopen seizoen hielp hij met 12 doelpunten vanop positie 10 tweede provincialer Vrasene nog aan de titel, komend seizoen is hij opnieuw bij Sporting Burcht te bewonderen! Heel blij dat een speler als Curt Vercauteren beslist heeft zijn carrière af te sluiten bij de club waar het allemaal begon voor hem! Doelpuntenmakers zijn steeds gegeerd op de markt, als spits of vanop de flank was Curt vele seizoenen goed voor minstens 20 doelpunten. Herhaalt hij dit kunstje komend seizoen? 🔥🤩
“Ik ben vroeger als voetballertje begonnen bij Waaslandia dus mijn carriere begonnen waar ik ze nu graag zou afsluiten. Heb al wat jaren bij Sporting Burcht gespeeld en heb me er altijd thuis gevoeld.. familiale sfeer en ook altijd wel wat supporters langs het veld, waar ik ook altijd een goede connectie me had” 💪👍
Familiaal én ambitieus, dat is inderdaad waar we voor staan. Veel succes dit seizoen en wat die supporters betreft, die kunnen alvast niet wachten om jou opnieuw bezig te zien in geel en blauw 💛💙