NIEUWS

Vrijwilliger in de kijker : Patricia Present

nov 24, 2020 | Nieuws

SBFC : Dag Patricia, iedereen kent jou van het hamburgerkraam, hoe lang doe je dat al ?

Ik doe dit nu 4 jaar maar ben in totaal al 12 jaar bij de club. Ik heb destijds altijd meegeholpen bij de feestjes, je kon mij meestal in de keuken vinden aan de afwas. 

SBFC : Jouw kraam heeft een mooie renovatie ondergaan, ben je tevreden over het resultaat ?

Ja dat is een hele verbetering voor mij ! Vroeger moest ik na sluiting van het kraam steeds naar de kantine door de mensenmassa om mijn afwas te gaan doen en nu kan ik dat gewoon ter plaatse doen. Dat is voor mij veel handiger. Goed werk van SteGro !

SBFC : Hoe ben je eigenlijk bij Sporting Burcht terecht gekomen ? 

Ik ben bij de club gekomen toen mijn zoon Steven bij Sporting Burcht beginnen voetballen is en ben toen medewerker geworden. Ondertussen is Steven wel gestopt met voetballen maar zolang ik het graag doe en gemotiveerd ben blijf ik mij inzetten als vrijwilliger voor de club ! Ik heb ondertussen ook 6 kleinkinderen maar die zijn voorlopig nog niet bij Sporting Burcht actief.

SBFC : Wat vind je speciaal aan Sporting Burcht, waarom ben je vrijwilliger ?

Het zijn wel lange dagen, op zaterdag begin ik rond 9u en stopt het rond 14u30 en op zondag is het van 9u tot 18u als de eerste ploeg thuis speelt. Maar de appreciatie is er en dan doe ik het met plezier.

SBFC : Ben je zelf ook van Burcht en woon je in Burcht ?

Ik ben afkomstig van Melsele maar ben op een gegeven moment op de Krijgsbaan gaan wonen in Zwijndrecht en tegenwoordig woon ik in de Gazetstraat hier in Burcht.

SBFC : Wat doe je als dagelijkse job en heb je buiten het vrijwilligerswerk nog tijd voor hobby’s ?

In de week werk ik voor een dienstenchequebedrijf en ga ik poetsen bij de mensen thuis. Als hobby steek ik momenteel veel tijd in Diamond Painting. Dat zijn heel kleine gekleurde steentjes waar je dan een schilderij, een tekening of een foto mee maakt. De kleinkinderen vinden dat ook geweldig. Op dit moment ben ik een Mario Bros aan het maken. Als een tekening klaar is wordt die ingelijst en op de kamer van de kleinkinderen gehangen!

SBFC : Wat wordt er eigenlijk het meeste verkocht in het hamburgerkraam ? Wat is het populairste bij de jeugdspelers ?

Daar ga je van verschieten maar dat is dus niet de hamburger of de hot-dog, hetgeen ik het meeste aan hen verkoop is de Mexicano !

SBFC : Stel dat je voorzitter was van de club, wat zou je zeker veranderen ?

Ik kan niet echt iets bedenken. Het is goed zoals het is, de sfeer is belangrijk en zolang die goed is is de club goed bezig.

Patricia, we willen je hartelijk bedanken voor alle inspanningen die je doet voor onze club, zonder jou en de andere vrijwilligers zou Sporting Burcht geen toekomst hebben. Bedankt Patricia en we hopen dat we nog lang op jou mogen rekenen !